28 Ekim 2013 Pazartesi

Asla Yabancılarla Oynama Türkçe Dublaj Full HD izle izle


Asla Yabancılarla Oynama Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Asla Yabancılarla Oynama full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Asla Yabancılarla Oynama full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Koleji yeni bitiren Lewis, rüyalarının kızı Venna ile Amerika’yı kat edecek bir yolculuk planlıyor. Ama iyi geçinemedeği ağabeyi Fuller’ın tuzağına düşerek, yalnız ve belalı bir kamyoncuyu rahatsız etme gafletinde bulunuyor. Gencin, kadın sesi çıkararak dalga geçtiği telsiz görüşmeleri, “Paslı Çivi” lakaplı öfkeli kamyoncuda derin intikam hisleri uyandırıyor ve yollar bitmek bilmiyor. Yolculuksa hayatta kalma savaşına dönüşüyor.

Asla Yabancılarla Oynama Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2001 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.5 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Paul Walker, Steve Zahn, Leelee Sobieski, Jim Beaver, Jessica Bowman, Basil Wallace, Rachel Singer, Stuart Stone, Dell Yount, Michael Mccleery, Mary Wickliffe, Mckenzie Satterthwaite, Luis Cortés oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda John Dahl otururken filmin türü ise 2001 Filmleri, Aksiyon, Gerilim, Korku, Suç, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Asla Yabancılarla Oynama Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder