28 Ekim 2013 Pazartesi

Atlayıcı Türkçe Dublaj Full HD izle


Atlayıcı Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Atlayıcı full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Atlayıcı full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Babasıyla birlikte yaşayan Davey evde mutsuz ve huzursuzdur. Artık daha fazla sabredemeyecini düşünen Davey evden kaçmaya karar verir. Fakat nereye gideceğini, nerede yaşayacağını bilemez. Bu soruna bulacağı çözüm ise istediği heryer olacaktır. Zamanla özel bir yeteneği olduğunu ve çok yüksek mesafelere zıplayabildiğini öğrenen Davey bu nedenle başının belada olduğunu ise sonradan farkedecektir.

Atlayıcı Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2008 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.9 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Kristen Stewart, Samuel L. Jackson, Hayden Christensen, Rachel Bilson, Annasophia Robb, Diane Lane, Jamie Bell, Max Thieriot, Shawn Roberts oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Doug Liman otururken filmin türü ise 2008 Filmleri, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera, Samuel L. Jackson, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Atlayıcı Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder