28 Ekim 2013 Pazartesi

Av – Predators Türkçe Dublaj Full HD izle izle


Av – Predators Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Av - Predators full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Av - Predators full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Royce adlı bir paralı askerin öncülüğünde kurulan özel bir tim, savaş sanatları konusunda uzmanlaşmıştır. Aralarında yakuzaların, dövüş ustalarının, paralı askerlerin yer aldığı bu birlik, en az kendileri kadar acımasız uzaylılarla çarpışmak zorundadır. Yokedici uzaylara karşı bu mücadelede, bir süre sonra kendilerinin yem olduğunu anlayacaklardır.

Av - Predators Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2010 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.5 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Adrien Brody, Laurence Fishburne, Michael Jai White, Danny Trejo, Alice Braga, Topher Grace, Derek Mears, Mahershalalhashbaz Ali, Louis Ozawa Changchien oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Nimród Antal otururken filmin türü ise 2010 Filmleri, Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Macera, Savaş, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Av – Predators Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder