28 Ekim 2013 Pazartesi

Avanak Ajanlar Türkçe Dublaj Full HD izle


Avanak Ajanlar Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Avanak Ajanlar full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Avanak Ajanlar full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Pamela Rose adında bir kadına ait tabut çalınmıştır. FBI ajanı Douglas Riper (Olivier Baroux), bu olayın eski ortağı Richard Bullit (Kad Merad) ile tekrar bir araya gelmek için kaçırılmaz bir fırsat olacağını düşünür. İki parlak FBI ajanı, eski gülerdeki gibi birlikte soruşturma başlatırlar. Ancak geçmişin kinini taşıyan bir adamın tuzağına düşmek üzere olduklarının farkında değildirler. Dahası, yakında Amerikanın kadın başkanına bir suikast düzenlenecektir ve bu sadece başlangıçtır.

Avanak Ajanlar Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2012 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.2 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Kad Merad, Olivier Baroux, Omar Sy oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Kad Merad, Olivier Baroux otururken filmin türü ise 2012 Filmleri, Komedi, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Avanak Ajanlar Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder