28 Ekim 2013 Pazartesi

Başımıza Gelenler Türkçe Dublaj Full HD izle izle


Başımıza Gelenler Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Başımıza Gelenler full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Başımıza Gelenler full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Holly ve Eric, tek ortak noktalarının birbirlerine nefretleri ve vaftiz kızları Sophie’ye olan sevgileri olduğunu keşfederler. Ama, aniden Sophie’nin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalırlar. Yoğun sosyal hayatları devam ederken, aynı çatı altında yaşayabilmenin de bir yolunu bulmalıdırlar.

Başımıza Gelenler Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2010 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Josh Duhamel, Katherine Heigl, Josh Lucas, Christina Hendricks, Faizon Love, Melissa Mccarthy, Alexis Clagett, Jessica St. Clair, Hayes MacArthur oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Greg Berlanti otururken filmin türü ise 1IMDB 7 ve üzeri, 2010 Filmleri, Dram, Komedi, Romantik, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Başımıza Gelenler Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder