28 Ekim 2013 Pazartesi

Doğal Yol Türkçe Dublaj Full HD izle


Doğal Yol Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Doğal Yol full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Doğal Yol full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Ayrı düşmüş çok iyi arkadaş olan Mitchell (Josh Duhamel) ve Carter (Dan Fogler), eski pikapları bozulup kendilerini ıssız çölde bıraktığında bir yol gezisindedirler. En yakın arkadaşı gibi kimse bir adamı eleştirmez ve çölün acımasız yanları kendilerini alaşağı ederken, tereddütsüz bir vahşilikle birbirlerinin hayat kararlarına saldırmaya başlarlar. Kim olduklarına ve ne olabileceklerine dair sorular sorarken, ajitasyonları fiziksel yüzleşmeye ve nihai bir bıçak çılgınlığına dönüşür. Rahatsızlık diye başlayan şey bir an da gerçek bir ölüm kalım meselesi olur.

Doğal Yol Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.1 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Josh Duhamel , Dan Fogler , Christie Burson , Miracle Laurie , Peter Michael Goetz oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Kevin Goetz otururken filmin türü ise 2013 Filmleri, Dram, Gerilim, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Doğal Yol Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder