15 Ekim 2013 Salı

Dünya Ticaret Merkezi 720p – Full HD izle


Dünya Ticaret Merkezi 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Dünya Ticaret Merkezi full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi World Trade Center full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Dünya Ticaret Merkezi – World Trade Center Filmi Full izle; Polis arkadaşlarıyla birlikte Manhattan’da devriye gezen John McLoughlin’i hiçde beklenmedik olaylarla dolu bir gün beklemektedir.
Dünya ticaret merkezine yapılan saldırın ardırdan olay yerine varan
ilk ekipte yer almaktadır. İçeri giren beş kişi arasında McLoughlin ve Jimeno’da vardır. Fakat kulelerin çökmesi üzerine enkazın altında mahsur kalırlar. McLoughlin ile Jimeno mucizevi şekilde hayatta kalmıştır. Ancak çöken kulelerin enkazının 6,5 metre altında beton ve metal yığınları arasında mahsur durumdadırlar. Birbirlerine göremedikleri halde enkaz arasından gelen seslerden diğerlerinin de hayatta olduğunu anlarlar.
Sonraki 12 saat boyunca McLoughlin ile Jimeno birbirlerine ailelerini, polis örgütündeki hayatlarını, umutlarını ve hayal kırıklıklarını anlatarak hayata tutunmaya çalışırlar.Dünya Ticaret Merkezi 720p - Full HD izle filmi 2006 ABD yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Nicolas Cage , Maria Bello , Maggie Gyllenhaal , Connor Paolo , Jay Hernandez oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Oliver Stone otururken filmin türü ise Dram , Tarih şeklinde değerlendirilmiştir
Dünya Ticaret Merkezi 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder