27 Ekim 2013 Pazar

Haunter Türkçe Altyazılı Full HD izle izle


Haunter Türkçe Altyazılı Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Haunter full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Haunter full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Lisa Johnson on altıncı yaş gününü bir günle kaçırır. Ama sonsuza dek yaşayacaktır. Ailesiyle birlikte ölen Lisa o korkunç günü tekrar tekrar yaşamaktadır. Aralarında sadece Lisa “uyanır” ve neler olduğunu fark eder. Bir varlık tarafından izlenildiğini hissetmeye başlar.

Ama bu “hayaletin” kendi ailesiyle birlikte evde yaşayan capcanlı Olivia olduğu ortaya çıkar. Olivia’nın da yardımıyla Lisa evin bir zamanlar genç kızları kaçırıp kalıntılarını gizli bir kalorifer dairesine saklayan seri katile ait olduğunu öğrenir. Bu katil ölünce, “Haunter” olmuştur; yani yaşayanları ele geçirme yeteneğine sahip güçlü ve kötü bir ruh.Haunter Türkçe Altyazılı Full HD izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.9 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Abigail Breslin, Samantha Weinstein, Stephen McHattie oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Vincenzo Natali otururken filmin türü ise 2013 Filmleri, Gerilim, Gizem, Korku, Türkçe Altyazılı şeklinde değerlendirilmiştir
Haunter Türkçe Altyazılı Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder