3 Ekim 2013 Perşembe

Hititya Madalyonun Sırrı – 720p – Full HD izle


Hititya Madalyonun Sırrı – 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Hititya Madalyonun Sırrı full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Hititya Madalyonun Sırrı full hd  izle imkanı ile seyredebilirsiniz.. Film biraz tarihten birazda özel güçleri olan bir aileden bahsediyor sürekleyici yanıyla birlikte tarihi bir öyküde sunmaktadır.

Özel güçlere sahip üç çocuk, tehlike altında bir anne ve iyiliğin kötülükle amansız savaşı...

Anneleri gizemli bir şekilde ortadan kaybolan üç kardeş, bir gün, kendilerini bambaşka bir evrende, Hititya Madalyonun Sırrı izle ’da bulur. Burada, özel güçlere sahip olduklarını, annelerinin bir tanrıça olduğunu ve dünyayı kötülükten ancak onların kurtarabileceğini öğrenirler. Ancak bu tehlikeli macerada öğrenecekleri sadece bunlarla sınırlı değildir.

Savaşçı dedeleri Taruyla, Hititya halkıyla, esir edilmiş çocuklarla ve kötülüklerin efendisi Zabab ile karşılaşan üç kardeş, en büyük keşfin içlerinde gizli olduğunu fark edecektir.

Acaba Alaz, Yaman ve Nehir Zabab’ı yenip, annelerini kurtarmayı başarabilecek midir? Zorlukları beraberce atlatmaya kararlı olan birbirinden çok farklı üç kardeşin, iyiliği, sevgiyi ve cesareti keşfedişinin öyküsü…
Hititya Madalyonun Sırrı – 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder