13 Ekim 2013 Pazar

Hızlı ve Öfkeli 3:Tokyo Yarışı 720p – Full HD izle izle


Hızlı ve Öfkeli 3:Tokyo Yarışı 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Hızlı ve Öfkeli 3:Tokyo Yarışı full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Hızlı ve Öfkeli 3:Tokyo Yarışı full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Adrenalin yüklü "The Fast and the Furious" "Hızlı ve Öfkeli" serisinin üçüncü bölümü "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" te en yeni ve en hızlı arabalar, dünyanın en tehlikeli yarış pistinde kafa kafaya yarışa tutuşuyorlar. Filmede, mutsuz bir ev ortamında ve yapaylığın hüküm sürdüğü çevrede kendisini yabancı gibi hissederek yaşayan genç Sean Boswell (Lucas Black) için sokak yarışlarına katılmak, yaşadığı hayatın mutsuzluklarından bir nebze olsun kaçış gibidir. Ancak sokak yarışlarına duyduğu büyük ilgi onu yerel yetkililerin gözünde sevimsiz bir genç yapmıştır. Katıldığı yarışlarda kazalar birbirini izleyince oğlunun hapse gireceğinden endişe eden annesi onu Japonya'nın başkenti Tokyo'da yaşayan sert mizaçlı asker babasının yanına göndermek zorunda kalır. Artık Tokyo'da yaşamaya başlayan Sean, hiç bilmediği yabancı geleneklerin içinde bu kez resmen "yabancı" olmuştur.

Filmimiz 2006 senesinde yapılmıştır ve gerçek ismi “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”dir ve serinin 3.filmidir İMDb puanı 5,7′dür Aksiyon,Gerilim, Macera ve Suç katagorilerinde yer almaktadır.

Hızlı ve Öfkeli 3:Tokyo Yarışı 720p - Full HD izle filmi 2006 ABD, Japonya yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.7 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Vin Diesel, Sung Kang, Nathalie Kelley, Lucas Black, Nikki Griffin, Leonardo Nam, Brian Tee, Keiko Kitagawa, Amber Stevens, Lynda Boyd, Satoshi Tsumabuki, Daniel Booko, Brian Goodman, Vincent Laresca, Collin Leonard, David V. Thomas, Atley Siauw, Hiroshi Hatayama, Kaila Yu, Joey Crumpton oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Justin Lin otururken filmin türü ise Aksiyon Filmleri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri, Suç Filmleri şeklinde değerlendirilmiştir
Hızlı ve Öfkeli 3:Tokyo Yarışı 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder