18 Ekim 2013 Cuma

Karayip Korsanları 1 Siyah İnci’nin Laneti 720p – Full HD izle izle


Karayip Korsanları 1 Siyah İnci’nin Laneti 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Karayip Korsanları 1 Siyah İnci’nin Laneti full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Karayip Korsanları 1 Siyah İnci’nin Laneti full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Karayip Korsanları 1: Siyah İnci’nin Laneti – Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl; Hafif üçkağıtçı fakat bir o kadar da sevimli Kaptan Jack Sparrow’un (Johnny Depp) korsanlık yaşamı, düşmanı kurnaz Kaptan Barbossa’nın (Geoffrey Rush), gemisi Siyah İnci’yi çalmasıyla altüst olur. Bu da yetmezmiş gibi Kaptan Barbossa, Port Royal kasabasına saldırır ve belediye başkanının güzeller güzeli kızı Elizabeth’i (Keira Knightley) kaçırır. Kızı kurtarmak ve Siyah İnci’yi yeniden ele geçirmek amacıyla Elizabeth’in çocukluk arkadaşı Will (Orlando Bloom) ve Jack güçlerini birleştirirler. Will’in bilmediği ise lanetli bir hazinenin Barbossa’nın kaderini nasıl değiştirdiği ve onu ve mürettebatını nasıl sonsuza kadar ölümsüz olarak yaşamaya mahkum ettiğidir.
NOT: 1080p Kalitesinde izlemek için sağ alt ayarlardan HD kalitesine getirin.Karayip Korsanları 1 Siyah İnci’nin Laneti 720p – Full HD izle filmi 2003 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 8.1 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Johnny Depp , Orlando Bloom , Keira Knightley , Geoffrey Rush , Zoe Saldana oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Gore Verbinski otururken filmin türü ise Aksiyon , Fantastik , Macera şeklinde değerlendirilmiştir
Karayip Korsanları 1 Siyah İnci’nin Laneti 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder