18 Ekim 2013 Cuma

Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı 720p – Full HD izle


Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı – Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest Filmi Full izle; Düzenbaz ve üçkağıtçı korsan Jack Sparrow’un, hayalet gemi Uçan Hollandalı’€˜nın efsanevi korsanı Davy Jones’a kan borcu vardır. Sparrow, bu borcunu ödemediği takdirde sonsuza kadar onun kölesi olarak yaşayacaktır. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu ise Ölü Adamın Sandığı’nı ele geçirmek ve böylelikle de Davy Jones’u kontrol edebilmektir.
NOT: Sağ Alt Ayarlar Kısmından 1080p Yapabilirsiniz.Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı 720p – Full HD izle filmi 2006 ABD yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.3 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Johnny Depp , Orlando Bloom , Keira Knightley , Geoffrey Rush , Mackenzie Crook oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Gore Verbinski otururken filmin türü ise Aksiyon , Fantastik , Macera şeklinde değerlendirilmiştir
Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder