6 Ekim 2013 Pazar

Krallık – The Kingdom – 720p – Full HD izle


Krallık – The Kingdom – 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Krallık – The Kingdom full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Krallık – The Kingdom full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

The Kingdom”da 12 Mayıs 2003 tarihinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da meydana gelen eşzamanlı bombalama olaylarını izleyen günlerde yaşananlar anlatılır.

Riyad’daki terörist saldırının çok sayıda masum Amerikalı sivilin hayatına mal olmasının ardından harekete geçen FBI yetkilileri, bu saldırının sorumlularını ele geçirmek ve rakip istihbarat ajanlarıyla mücadele edebilmek için bu ülkeye özel bir ajanlar ekibi gönderme kararı alırlar. Seçkin ajanlar grubunu yönetmekle görevli olan Özel Ajan Ronald Fluery (Jamie Foxx) hayatının en zor göreviyle karşı karşıyadır. Yanına en güvendiği üç ajan Janet Mayes (Jennifer Garner), Adam Leavitt (Jason Bateman) ve Grant Sykes’i de (Chris Cooper) alan Ronald Fluery, bir haftaya kalmadan terörist hücresinin içine sızarak onu çökerteceğinden emindir.

Ancak Suudi Arabistan’a varınca kendilerini çok farklı bir kültür, olağanüstü hava sıcaklığı ve politikanın kirli labirentlerinde tuzağa düşmüş bulurlar. Muhbirlerinin ve müttefiklerinin verdiği bilgilerin güvenilirliğini de artık sorgulamaya başlamışlardır. Yerel yöneticilerin destek olmaktan çok köstek olduğu bir ortamda Fluery’nin beklediği yardım sempatik kişilikli bir Suudi polis yüzbaşısından gelir. Doğru iz üzerinde ilerlemeye başlayan FBI ajanları artık düşman kuvvetlerini çökertecek darbeyi indirmek üzeredir.
Krallık – The Kingdom – 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder