27 Ekim 2013 Pazar

Lanet Türkçe Dublaj FULL HD İZLE izle


Lanet Türkçe Dublaj FULL HD İZLE
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Lanet full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Lanet full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Bir yazar, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere ailesiyle ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları bir dairede daha önce yaşayan tüm hana halkı öldürülmüştür. Ellison evde bulduğu bir video kaydı ile hunharca işlenen cinayetlerin gerç yüzünü araştırmaya başlar.
Yönetmenliğini Scott Derrickson’ın üstlendiği filmin başrolünde Ethan Hawke yer alıyor.Lanet Türkçe Dublaj FULL HD İZLE filmi 2012 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.7 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Ethan Hawke, James Ransone, Juliet Rylance oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Scott Derrickson otururken filmin türü ise 2012 Filmleri, Gerilim, Korku, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Lanet Türkçe Dublaj FULL HD İZLE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder