13 Ekim 2013 Pazar

Nothing Left to Fear 720p – Full HD izle


Nothing Left to Fear 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Nothing Left to Fear full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Nothing Left to Fear full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Filmin ana hikayesi; Kansas' ta ufak bir kasabada bulunan yer olan Skull Mezarlığı hakkında anlatılan efsaneler üzerinedir. Anlatılanlar, bu mezarlığın lanetli olduğu, cehenneme açılan 7 kapıdan birinin burada olduğu ve bu kapının başında insanları avlamak isteyen bir şeytanın bulunduğu yönündedir.

Filmi konusu ise; Bir aile Kansas'ta ufak bir kasabaya taşınır. Ailenin babası buradaki kilisenin yeni papazıdır. Kasabaya yeni taşınan aile için işler bir süre sonra ters gitmeye başlar ve şeytan kendisini gösterir. Papazın aklına gelen tek şey şeytanı yenebilmek için cehenneme giden kapıyı kapatmaktır.Nothing Left to Fear 720p - Full HD izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 4.5 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Anne Heche, Clancy Brown, Ethan Peck, Heather Roop, James Tupper, Jennifer Stone, Michelle DeVito, Rebekah Brandes oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Anthony Leonardi III otururken filmin türü ise 2013, Gerilim / Korku, HD Filmler, Türkçe Altyazi, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir
Nothing Left to Fear 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder