28 Ekim 2013 Pazartesi

Sihirbaz Türkçe Dublaj Full HD izle


Sihirbaz Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Sihirbaz full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Sihirbaz full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Marangoz bir ailenin oğlu olan Eisenheim (Edward Norton), aristokrat bir ailenin kızı Sophia’ya (Jessica Biel) aşık olur; ancak sosyal konumları nedeniyle ilişkilerinin yasaklanması sonucu Avusturya’yı terk ederek dünyayı keşfe çıkar. Eisenheim15 yıl sonra ünlü bir illüzyonist olarak isim yapmıştır; ülkesine döndüğünde eski sevgilisi Sophie Avusturya-Macaristan veliaht prensi Leopold (Rufus Sewell) ile nişanlanmak üzeredir.

Sihirbaz Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2006 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.7 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Edward Norton, Jessica Biel, Aaron Johnson, Paul Giamatti, Eleanor Tomlinson, Rufus Sewell, Eddie Marsan, Duke Faeger, Nancy Bishop, Vladimir Kulhavy, Jaroslav Vízner, Elias Zerael Bauer, Thomas Mcenchroe, Andreas Grothusen, Ellen Savaria, Ivo Novák, Alfred Strejcek, Anezka Novak, Petr Meissel, Alistair Macnaughtan, Jeff Smith, Noelle Trkulja, Jiri Vacek oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Neil Burger otururken filmin türü ise 1IMDB 7 ve üzeri, Dram, Edward Norton, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Romantik, Tarih, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Sihirbaz Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder