27 Ekim 2013 Pazar

Son Görev Türkçe Dublaj Full HD izle


Son Görev Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Son Görev full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Son Görev full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Son Görev macera filmlerinin en güzel karışımı: Tam bir heyecan fırtınası, son derece etkileyici özel efektlere sahip ve aynı zamanda profesyonel Amerikan futbolunun komik yüzünü de seyirciye tanıtıyor. Bruce Willis ve Damon Wayans bu filmde şüpheci bir dedektif ve onuru kırılmış bir futbol oyuncusu olarak biraraya gelip, tuzaklardan kaçıyor, ateş hatlarından geçiyor ve kötü adamları haklıyorlar. İşleri zorlaşınca, onlar da sertleşiyorlar. Onlar oyun oynamak için geldiler. Ve bu maçta da daha sert vuran ve daha hızlı koşanlar kazanacaklar.

iyi seyirler - bhdfilmizle.net

bir yorumda siz yapın :)Son Görev Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 1991 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.8 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Bruce Willis,Halle Berry, Danielle Harris, Damon Wayans, Kim Coates, Bruce McGill, Chelsea Field, Chelcie Ross, Taylor Negron oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Tony Scot otururken filmin türü ise 1991 Filmleri, Aksiyon, Bruce Willis, Gizem, Komedi, Suç, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Son Görev Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder