28 Ekim 2013 Pazartesi

Yaşam Savaşı Türkçe Dublaj Full HD izle


Yaşam Savaşı Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Yaşam Savaşı full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Yaşam Savaşı full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Gerçek olaylardan uyarlanan yapım, bir babanın bebeğini yaşatmak için verdiği müthiş mücadeleyi konu alıyor. Nolan (Paul Walker) ve Abigail (Genesis Rodriguez), New Orleans’ta yaşayan mutlu bir çifttir. Abigail’in beş hafta içinde bir bebeği olacaktır. Fakat Katrina Kasırgası’na saatler kala doğum sancıları başlar. Genç kadın, doğum sırasında hayatı kaybeder . Dünyaya gelen bebek ise akciğerlerinin gelişmesi için bir küvöze yerleştirilir. Kasırga başlamıştır ve doktorlar bir bir hastaneyi terk eder. Elektrikler kesilince Nolan elle çevrilerek şarj edilen bir jeneratör ile kuvözü çalışır halde tutar. Ancak her çevirmenin ardından şarj yalnızca bir kaç dakika dayanmaktadır.

Yaşam Savaşı Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Genesis Rodriguez, Nick Gomez, Paul Walker oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Eric Heisserer otururken filmin türü ise 2013 Filmleri, Gerilim, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Yaşam Savaşı Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder