21 Ekim 2013 Pazartesi

Hz Yusuf FULL BÖLÜMLER 720p – Full HD izle


Hz Yusuf FULL BÖLÜMLER 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Hz Yusuf FULL BÖLÜMLER full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Hz Yusuf FULL BÖLÜMLER full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Mezopotamya’daki şehirlerden birinde dünyaya gelen Yusuf güzelliğiyle kısa zamanda herkesin ilgi odağı olur ancak onun bu özellikleri kardeşlerinin kıskançlığına yol açar. Yusuf’ta zaman içinde dillere destan güzelliği dışında harikulade haller de görülmeye başlar. Bir gün bir rüya görür ve rüyasını anlattığı babası Hazret-i Yakub bu rüyasını kardeşlerine anlatmamasını ister. Yusuf kardeşleriyle çıktığı bir yolculukta kendisini kıskanan kardeşleri tarafından çölde bir kuyuya atılır. Kardeşleri eve döndüklerinde babalarına Yusuf’u kurtların yediğini söylerler. Hazret-i Yakub bu hikayeye inanmaz. Ancak Yusuf’un hasreti her geçen gün onun yüreğini dağlamaktadır.
Bu arada çöldeki kuyunun yakınından geçen bir kervan sahibi Yusuf’u kuyudan çıkarır Mısır’a götürür ve köle olarak satılığa çıkarır.
Dizi Hazreti Yusuf’un doğumundan gençlik yıllarına kadar geçen hayatını anlatıyor. Dizide Kur’an’da anlatılan kardeşlerinin hasedi köle diye satılışı Züleyha’nın aşkı hapse düşmesi ve nihayet Mısıra vali olması konu ediliyor.Hz Yusuf FULL BÖLÜMLER 720p – Full HD izle filmi 2009 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 10 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Mostafa Zamani, Katayoon Riyahi ,Laila Bolookat ,Jafaar Dehghan, Amir Hossein, Modarres Mahmoud, Pakniat Rahim Noroozi oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Farajullah Salahshur otururken filmin türü ise Dini İslami Filmler şeklinde değerlendirilmiştir
Hz Yusuf FULL BÖLÜMLER 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder