28 Ekim 2013 Pazartesi

Prometheus Türkçe Dublaj Full HD izle


Prometheus Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Prometheus full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Prometheus full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Prometheus filmi ile yönetmen Ridley Scott ezber bozan bir mitoloji yaratıyor. Bu mitolojik dünyanın içinde bir grup kaşif, Dünya üzerindeki insanoğlunun kökenine dair bir ipucu keşfeder. Bu ipucu gruptakileri evrenin en karanlık köşelerine heyecanlı bir yolculuk yapmaya zorluyor. Ancak yolculuğun sonunda insan ırkının geleceğini kurtarmak için korkunç bir savaşa katılmaları gerekiyor.

Prometheus Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2012 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.1 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Charlize Theron, Guy Pearce, Ben Foster, Patrick Wilson, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Idris Elba, Lance Henriksen, Logan Marshallgreen, Sean Harris, Rafe Spall, Lucy Hutchinson, Benedict Wong, Kate Dickie oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Ridley Scott otururken filmin türü ise 1IMDB 7 ve üzeri, 2012 Filmleri, Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Korku, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Prometheus Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder